top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

Coachen tipsar - Nu finns det ingen ursäkt!


Vi klagar alltid på att vi har för lite tid för att hinna träna, det kostar för mycket med träningskort, det är för dåligt väder… Listan kan göras lång.

Får jag presentera veckans app rekommendation: 7 minuters träning

Du kan göra träningen vart du vill, när du vill, allt du behöver är 7 minuter, en stol och en vägg. OCH appen är gratis!

Appen är en evidensbaserad träningsmetod som fått bra kritik. En vetenskaplig studie i American College of Sports Medicine visar på att du får god effekt på kort tid. Appen bygger på sk HICT träning, Hög Intensiv Cirkel Träning, vilket i praktiken innebär att du får en riktigt bra genomkörare av kroppen på kort tid.

Appen innehåller 12 olika styrke- och konditionsövningar (samt även några bonusövningar). Det finns både video, bilder och skriftliga instruktioner på hur du ska genomföra varje övning. Varje övning utförs under 30 sekunder följt av 10 sekunders vila mellan övningarna. En timer talar om för dig när det är dags att träna och när det är dags att vila.

Efter redan ett par veckor kommer du att märka att din ork förbättrats. När du fått kläm på övningarna och du känner det börjar ge resultat så öka upp och genomför programmet 2-3 gånger för att maximera vinsterna.

Så, varför inte investera 7 minuter i dig själv?

bottom of page