top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

Sätt upp ditt mål för nu kör vi!

Vips var julhelgerna över och vi har klarat av årets första vecka av vardag. Fitnessutmaningen är i full gång och alla som hört av sig till oss har nu fått konkreta tips och råd för att komma igång. Vi hade planerat ge tre personer möjligheten att få lite extra hjälp på vägen mot ett mer hälsosamt och aktivt liv men då vi fick en avsevärt mycket större respons än vi trott har vi tagit oss an ytterligare en person, alltså totalt fyra deltagare.

I slutet av veckan gjorde sista deltagaren sin "registrering" , dvs invägning, prover och hälsosamtal och deltagarnas personliga data, deras mål och även deras egna reflektioner kommer att läggas upp på vår hemsida under utmaningens gång. Parallellt med deltagarnas egna inlägg kommer våra experter att göra inlägg för att ge er en bredare bild.

Ta tag i nyårslöftet

Det är även nu som DU kommer in i bilden för oavsett om du är stillasittande eller aktiv, äter skräpmat eller supernyttigt finns det alltid något du kan göra för att må bättre och bli friskare och starkare.

Fundera lite över vad just du kan bli bättre på/ ta tag i för att förbättra hälsan och sätt upp ett mål. Det behöver inte vara något stort utan kan exempelvis vara att inte äta godis under januari, att ta cykeln istället för bilen, att promenera minst 6000 steg om dagen, att hela familjen äter minst 3 grönsaker var till middagen varje dag eller någon annan mindre livsstilsförändring. Fundera över vad du behöver för att komma igång. Är ditt mål att gå ner i vikt är det till exempel en god idé att rensa bort all skräpmat och göra upp en plan för inköpen, skaffa en stegräknare eller en ladda ner en app som hjälper dig hålla koll. Sätt gärna upp realistiska delmål så blir det både enklare och roligare!

Små belöningar är ett bra sätt att motiveras lite extra för att nå målen, kanske ett biobesök, nya träningskläder, eller en dag på spa? Välj något som du tycker är trevligt och kan se fram emot.

Så här gör du

  • Ta fram måttbandet och mät midjemåttet (under naveln)

  • Ta en startvikt

  • Skriv ner alla dina startvärden

  • För gärna en enklare dagbok så du kommer ihåg vad du gjort under resans gång

Kom ihåg, den bästa träningen är den som blir av!

bottom of page