top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

Fitnessutmaningen 2017

Nu ger vi 3 motiverade personer chansen att, under en månads tid, få proffshjälp för att träna rätt, må bättre och kanske även gå ner i vikt.

Fitnessutmaningen 2017

Vi söker dig som vill ha hjälp med att bli lite sundare, bryta invanda mönster eller bara få en liten knuff i rätt riktning. Vårt team av experter består av docent i idrottsmedicin/överläkare i beteendemedicin idrottsfysiolog/PT och näringsfysiolog/kostexpert. Samtliga med god erfarenhet i sina respektive områden. Vi ser gärna sökande med olika kroppsformer och med olika anledningar att genomgå utmaningen. Även om du inte är bland de som blir antagna kommer du att själv kunna genomföra utmaningen utifrån dina egna förutsättningar och våra generella råd och tips.

Våra proffs kommer att ge dig:

  • ett skräddarsytt kost- och träningsprogram för hela januari månad

  • två fullständiga kroppsskanningar med den senaste tekniken (DEXA) som mäter allt ifrån vikt och BMI till benmassa, muskelmassa, fettmassa etc.

  • råd, stöd och pepp under hela månaden

Du bör ha möjlighet att komma till oss på Tvistevägen i Umeå för att göra en kroppsskanning den 1/1 samt den 31/1. Utöver detta föra dagbok och löpande dela med dig skriftligt om hur det går, hur du mår etc.

Du får givetvis vara anonym under hela processen men vi vill genom denna satsning inspirera fler att må bättre och kommer därmed behöva dela dina (avidentifierade) data på vår hemsida, i sociala medier och liknande.

Ansök redan nu genom att skicka ett mail till fitnessutmaningen@gmail.com - skriv lite kort om dig själv (dina levnadsvanor etc) och dina skäl att vilja vara med. Vi tar emot ansökningar till och med den 26/12.

Vi ser gärna att så många som möjligt får chansen att vara med och blir jätteglada om du vill dela detta med dina vänner!

Givetvis får ALLA som väljer att göra utmaningen mer än gärna dela med sig av sina erfarenheter på vår facebooksida eller via mail till oss för anonym publicering.

bottom of page