top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

KRAFT är här!


Välkommen till KRAFT - 2 utbildningar för vård och omsorg samt aktörer inom hälsosektorn för att främja kunskap kring fysisk aktivitet och hälsa.

Två utbildningar när Du vill, var Du vill!

KRAFT erbjuder två utbildningar, en utbildning för Dig som vill lära Dig mer om fysisk aktiviet och hälsa och är legitimerad vårdpersonal och en utbildning utan förkunskapskrav för Dig som vill lära Dig mer om fysisk aktivitet och har ett starkt intresse för fysisk aktivitet och hälsa.

Kurserna motsvarar 5 veckors heltidsstudier per kurs och betydelsen av fysisk aktivitet för hälsa, välbefinnande och sjukdomstillstånd belyses och anpassas till arbetsmetodiken Fysisk aktivitet på recept och Du tränar på att skriva ut FaR recept.

Kurserna är gratis och sker helt nätbaserat i Din egen studietakt. Det finns videos, föreläsningar och interaktiva övningar. Förhör och realistiska patienter med problem som Du får lösa gör det både roligt och enkelt att komma ihåg allt Du behöver. Efter genomgången kurs erhåller Du högskolepoäng samt blir certifierad.

Kursmaterialen är tvärvetenskapliga och framtaget utifrån evidensbaserad branschledande kurslitteratur i samarbete med Idrottsmedicinare, Beteendemedicinare, Psykologer, Idrottsvetare, Hälsostrateger, Fysioterapeuter och Pedagoger.

bottom of page