top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

Dags för dubbelkick?


Nu börjar det märkas att dagarna ljusnar och fåglarna har börjat kvittra. Än är det långt till våren och kanske tillhör Du de som känt sig påverkade av den mörka perioden. Det går att tjuvstarta våren genom att ta tillvara på det korta dagsljuset skaffa lite extra energi.

Passa på att ta en promenad på lunchen eller direkt när Du kommer hem. Fysisk aktivitet kommer att plussa på endofinkicken.

Här kommer 3 enkla pass som går att genomföra på lunchen, på med skorna och komplettera med dubbar om det är halt.

Pass 1. 20 minuters pass

20 minuter rask promenad. Börja på en nivå som känns bra för Dig. Du bör bli andfådd och varm.

Pass 2. 30 minuters pass

Börja med att värma upp med 5 minuter rask promenad. Börja på en nivå som känns bra för Dig. Du bör bli andfådd och varm.

Lägg till tempoväxlingar, 2 minuter riktigt snabb gång. Ta långa snabba kliv, koncentrera Dig på att landa med foten på hälen, rulla igenom hela foten med hjälp av vristen och driv sedan steget med ett frånskjut från tårna. Tekniken gör att hela benet får jobba, från ändan, via låren ner i vaden. Varva med 2 minuter rask promenad. Upprepa 5 gånger.

Pass 3. 45 minuters pass

Passa på att klämma in en längre runda med ett jämt tempo, börja med att värma upp med 5 minuter rask promenad och öka tempot något men se till att Du klarar av att hålla tempot. Du ska klara av att föra ett samtal med någon utan att flåsa.

Comments


bottom of page