top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

Anledningar att älska November!


Novemberdagar har allt bara man stannar upp och njuter. Ibland skiner solen på de vackra höstlöven och vi skyndar oss ut för att njuta av de få ljusa timmarna. Andra dagar när solen lyser med sin frånvaro och dimman ligger tät stannar vi gärna inne och gör vårt bästa för att mysa till det.

Även november kan ha sina vackra dagar, men när kylan och grårugget känns för tungt, stannar vi inne och gör vårt bästa för att mysa till det. Ta varje chans att fira och sätta lite guldkant på en kanske annars trist och grå dag, fira födelsedagar namnsdagar, Mårten Gås och inte minst fars dag!

Skördesäsongen närmar sitt slut Skördesäsongen börjar gå mot sitt slut och rotfrukter dominerar i grönsaksdisken. Prova några fantastiska nyskördade rödbetor, purjolök, vitkål eller rotselleri.

Maxa energin genom att träna! November är månaden då man kan växla träningsformerna. När solen skiner och dagarna är fina så skynda ut på en promenad, ta varje chans. Dagarna som är trista och gråa så passa på att träna hemma.

bottom of page