top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

Anledningar att älska oktober!


Hösten har tagit sitt grepp om naturen, känn den fräscha kalla morgonluften fylld av dagg. Passa på att mysa, antigen uppkrupen med en kopp varmt te och en skön filt eller i goda vänners lag.

Bjud hem folk på slow cooking

Alla vill kura upp inomhus, passa på att umgås med vänner och vara i stunden. Inget ger så djupa och fylliga smaker som långa kok. Hitta ett recept Du gillar och låt det puttra långsamt på spisens lägsta värme. Smakerna gifter sig med varandra, grönsakernas sötma och buljongens must förenas och det brynta köttets rostade smaker accentuerar. Grytan tar lång tid på sig att bli klar men arbetsinsatsen är relativt liten. Perfekt att göra lunchlåda på det som blir över dagen efter då den bara blir godare av att stå.

Maxa med en träningsresa

Har Du haft svårt att komma igång med träningen i höst? Känns det som om hösten tynger ner Dig? Hoppa på nya trenden med träningsresor. Res iväg, träffa nya vänner och kom hem tränad, utvilad och mer motiverad än någonsin att leva ett hälsosamt liv. Känns det som för mycket? Välj en vandringsresa och upplev fantastiska vyer, intressant flora och fauna med fantastisk mat.

bottom of page