top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

Låt träningsmotivationen hänga med in i höstmörkret!


Hösten är här med nytt fokus och stressen börjar åter när vardagslunken slått till för fullt. Motion kommer ofta i kläm och prioriteras bort när stressen slår till. Glöm inte att träning ger Dig energi, minskar stresshormoner och ökar halten av "må-bra" hormoner i kroppen. Så prioritera smart! Satsa på dig själv och motion så orkar du mer och mår bättre!

Är du igång med sommarpromenader så fortsätt gå på härliga höstpromenader, se löven ändra färg och kvällarna mörkna. Prova att lyssna på deckare och poddar medan du är ute och promenerar, ett toppensätt att kombinera motion med underhållning. Du behöver en mobil, ett par lurar och sköna skor.

Om du gillar kulinariska äventyr och inväntar höstens läckerheter så ta på skorna och ge dig ut och plocka det du gillar, skogen är fylld med bär, svamp och andra läckerheter.

Om du är sugen på att gå på regelbunden träning men är osäker på vad du är sugen på, är hösten rätt tid för dig. Många träningsanläggningar och föreningar erbjuder gratis prova-på-pass under hösten. Dra dit en kompis eller gå själv och testa dig fram.

Hur tänker du motionera i höst?

bottom of page