top of page

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

Inga taggar än.

Jag må DU leva!

Studenter, svenska flaggan, prinsbröllop… Just nu firar vi som aldrig förr. Men Du, glöm inte bort att fira Dig själv – för att Du är just Du – mitt i all annan villervalla och prioritering.

Dejta dig själv

Hur hade Du gjort om det var Din bästa kompis du ville peppa, överraska eller fira? Behandla Dig själv så för en dag. Boka in en träff med Dig själv, en lunch på ditt favoritställe, eller varför inte en picknickkorg och Din favoritplats. Ta med en bra bok, en tidning, block eller dator.

Skriv upp Dig

Det är lätt att glömma allt positivt Du gör och står för och fokusera på otillräckligheter. Ta istället och anteckna allt positivt, stort och smått som Du gjort senaste tiden. Fortsätt med allt Du är stolt över, blivit bättre på. Du vet sådant som Du brukar berömma Dina kompisar för.

Börja med att skriva: Jag är stolt över att Jag….

Kanske har Du lyckats med något bra på jobbet, fixat fint hemma, kommit igång med träningen eller något annat som stärker Dig.

Egenpepp

Fira Dig själv. Kändes det skönt att skriva om allt positivt kring Dig? Låt det bli en vana. Öppna ett dokument i mobilen, plattan el datorn och lägg 5 minuter om dagen på att skriva ner något bra Du gjort under dagen. Låt Din hjärna vänja sig vid att tänka positivt om Dig själv. Det kommer att bli lättare och mer självklart för varje gång.

Belöna Dig, det är Du värd

Vad gillar Du? Yoga, spa, en resa, en ledig dag eller en picknick i det gröna? Belöna Dig själv när Du nått ett mål. Med en morot blir det mesta lättare, och Du det är Du verkligen värd!

bottom of page